Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık Yankı NECMİ İNCE

​Beko, Kurutma Makineleriyle Evini Çamaşırlara Kaptırmak İstemeyenlerin Yanında

Beko, Kurutma Makineleriyle Evini Çamaşırlara Kaptırmak İstemeyenlerin Yanında

Beko, en son teknolojiyle donatılan, birkaç saat içinde çamaşırların kullanıma hazır hale gelmesini sağlayan kurutma makineleri için hazırlanan 2 ayrı reklam film ile tüketiciye sesleniyor. ‘Kayıp Oda’ ve ‘Hazır mı?’ adını taşıyan reklam filmleri kurutma makinelerinin hayatı ne kadar kolaylaştırdığını anlatıyor. 

Beko, şık tasarımları ve üstün performanslarıyla dikkat çeken kurutma makinelerini tüketicilerle buluşturuyor. Isı pompalı kurutma makinelerini 2 reklam filmiyle tanıtan Beko, sırasıyla yayınlanacak ‘Kayıp Oda’ ve ‘Hazır mı?’ filmleriyle kurutma makinesinin gerekliliğine ve hayatı nasıl kolaylaştırdığına dikkat çekiyor.

‘Kayıp Oda’da bir evin uzun süredir çamaşırlar tarafından işgal edilmiş, hatta zamanla çamaşır odasına dönüşmüş olmasına dikkat çekiliyor. Kurutma makinesinin ev içinde kurutma sırasında yaşanan dağınıklık ve rahatsız edici görüntüden nasıl kurtardığına vurgu yapılıyor. İkinci film ‘Hazır mı?’da kurutma makinesinin daha az zaman ve emekle çamaşırları kullanılabilir hale getirdiği ve hayatı kolaylaştırdığı öne çıkarılıyor.

Beko kurutma makineleri ile çamaşırlar dış ortamdaki is, toz, kötü koku ve polenlere maruz kalmadan temiz bir şekilde kuruyor. Ev içinde makinesiz kurutmada olduğu gibi ortama nem verilmediğinden kullanıcının sağlığı için son derece ideal. Giysilerin daha yumuşak olmasını ve kolay ütülenmesini sağlayan Beko kurutma makineleri çamaşır asma ve toplama derdine son veriyor.

Üstelik Beko 7 kg ve üzeri çamaşır makinesi alan tüketicilere kurutma makinelerinde 700 TL indirim fırsatı sunuyor.

D 86 HP Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Beko D 86 HP kurutma makinesi A+++ enerji sınıfında bulunuyor ve 8 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, Woolmark, değiştirilebilir kapak yönü, yorgan kurutma, yünlü kurutma ve havalandırma programlarıyla dikkat çeken üründe sessiz programı ve bebek programı da bulunuyor.

D 90 HP Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Beko D 90 HP kurutma makinesi A++ enerji sınıfında bulunuyor ve 9 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, SteamTherapy- Buhar programları, ProScent Teknoloji- Özel koku seçenekleri, değiştirilebilir kapak yönü, yorgan kurutma programlarıyla dikkat çeken üründe bebek programı da bulunuyor.

D 80 HP Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Beko D 80 HP kurutma makinesi A++ enerji sınıfında bulunuyor ve 8 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, değiştirilebilir kapak yönü, özellikleri bulunan üründe havalandırma programı, bebek programı, gömlek 30 programı ve kot programı ile zaman erteleme 0-24 saat özelliği de yer alıyor.

D 70 HP Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Beko D 70 HP kurutma makinesi A+ enerji sınıfında bulunuyor ve 7 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, özellikleri bulunan üründe havalandırma programı, bebek programı, gömlek 30 programı ve kot programı ile zaman erteleme 0-24 saat özelliği de yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.