Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Belediye Başkanı Aydın Sesli Kütüphanede Makale Seslendirdi

Orhangazi Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya “Geçtiğimiz günlerde Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından Usta Yazar Cemil Meriç adına kurulan sesli kütüphane, Orhangazi Belediyesi Kent Konseyi olarak protokol imzalayarak projeye dahil olduk. Böylesine güzel bir projede olmaktan son derece mutluyuz. Sesli Kütüphane projesini daha yaygınlaşmasına her türlü desteklerimizi veriyoruz. Bugünde Kent konseyi olarak Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın ve Kent Konseyi üyelerimiz ile birlikte sesli kütüphanede kitap okuyarak seslendirdik ”dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Belediyesi Kent Konseyi üyelerimiz ile birlikte Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesinde kurulan Usta Yazar Cemil Meriç sesli kütüphanesinde bugün ilçemizi tanıtıcı bir makaleyi seslendirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından okunan kitapları sisteme kaydederek, okulumuzun sitesinde yayınlıyorlar. Usta Yazar Cemil Meriç adına kurulan bu sesli kütüphane ’de Kent Konseyi üyelerimiz ile birlikte kitap okuyarak seslendirdik. Çok güzel bir farkındalık projesi olan bu sesli kütüphane sayesinde özellikle görme engelli dostlarımıza umut ışığı olmuştur. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan kitap okuma severlerinde vazgeçilmez adresi olmuştur.

Okuma ve öğrenme sevdalısı görme engelli dostlarımız için büyük bir önem arz eden bu sosyal sorumluluk projesi Ülkemiz ve ilçemiz adına atılmış en büyük projelerden birisidir. Cemil Meriç adına kurulan bu sesli kütüphane ‘de başta emeği geçen Orhangazi Kaymakamımıza, Orhangazi Milli Eğitim Müdürümüze, Orhangazi Çok Programlı Lisesi Müdürümüze, Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı proje adına çok teşekkür ediyorum. Tüm okuma sevdalısı ve okuduğunu paylaşmak isteyen tüm vatandaşlarımız sesli kütüphaneye giderek bir esere bırakmalarını dilerim. Unutmayın ki orada bırakacağınız her eser bir görme engelli dostlarımıza umut ışığı olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.