Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BELEDIYE PERSONELINE GERI DÖNÜŞÜM EĞITIMI

Belediye personeline, geri dönüşümün önemi, geri dönüşebilen maddeler,  kaynakta ayrı toplama ve sınıflandırma hakkında eğitimler verildi. Seminerde özellikle atık piller, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, cam atıkları, elektronik atıklar gibi atıkların kaynağında ayrıştırılması üzerinde duruldu.

Sağlıklı yaşamın, sağlıklı çevre ile olabileceğine her defasında vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, her geçen gün çevrenin önemi konusundaki hassasiyet ve farkındalığın hızla yaygınlaştığını, atık pillerden kullanılan kalemlere, pazar torbalarından ofis malzemelerine, hatta doğa dostu oyuncaklara olan yönelim ile doğaya ve çevreye olan duyarlılığın günden güne arttığını ifade etti.

Farkındalık projesi kapsamında ilk olarak Belediye Ek-Hizmet binası demirbaşlarına yapıştırılan ''İsraf karşıtı etiketler'' kamu kurumları ve okullara da dağıtılacak.

Doğanın bize, bizim de rahat nefes alabildiğimiz bir doğaya ihtiyacımız olduğu bilinciyle, Mustafakemalpaşa Belediyesi, çalışanlarına ve binlerce öğrenciye geri dönüşüm ve çevre bilinci eğitimlerine devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.