Öne Çıkanlar Hamilelik Festival Akbaş GÜRSU BUSİAD
banner13

BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİLERİNE DESTEK

İlçe genelinde devam eden yoğun çalışmalarda kamusal alanlardan,  sağlık kuruluşlarının binalarına toplu taşıma araçlarından, kamusal alanlara, sokaklardan ilçenin birçok noktasına kadar çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Orhangazi Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği ve Çakırlıspor Yönetim kurulu adına Polat Çakır, İsmail Şahin ve Sinan Karakaya Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ederek  sahada her zorluğa karşı görev yapan temizlik çalışanları için desteklerini iletti.

Ziyaretlerinden dolayı yöneticilere memnuniyetini ileten Başkan  Aydın “Herzaman kampanya ve yardımlarıyla bizlerin ve ilçemizin yanında olan Fenerbahçe Taraftarlar Derneği ve Çakırlıspor yönetimine ortaklaşa yürüttükleri kampanya ile sahada her zorluğa karşı görev yapan temizlik çalışanlarımızın bütçelerine katkı sunmak adına ulaştırdığı 122 adet alış veriş kartı için teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.