Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

BERKAY'DAN "DAYAN YÜREĞİM" YORUMU

İlk şarkılarının ardından Berkay "Normalde adetim değildir ama yapıcam" açıklaması ile sandalyenin üzerine çıktı. İki şarkı hayranlarına bu şekilde şarkı söyleyerek eğlendiren Berkay sempatik hareketlerle seyirciler tarafından alkışlandı.

Berkay hayranlarına konserinin başlarında "Şuan sesinizi tam alamıyorum, açmamız lazım ama, hazır mısınız şimdi?" diyerek seyircilerle beraber "Aşk Oyunu şarkısını söyledi. Hep bir ağızdan eşlik eden kalabalığa teşekkür eden Berkay repertuvarındaki sevilen şarkıları söylemeye devam etti.

Konserinin ikinci yarısına ise Berkay "Bizim hayatımızda çok kıymetli insanlardan bir tane var. Bilmiyorum sever misiniz, biz hastasıyız. Şuan yazdığı en güzel şarkıyı söyleyeceğim. Yıldız Tilbe sever misiniz? Bir insanın kendi gönlüne, kendi ömrüne edebileceği daha güzel bir sitem yok. Eğer kendi gönlümü yerinden çıkarabilseydim. Onunla bir şeyler içebilseydim ve ona yapma bunu diyebilseydim, ben onunla konuşurken arkada çalacak tek şarkı bu olurdu. Başka şarkı dinlemezdim." diyerek Yıldız Tilbe'nin "Dayan Yüreğim" şarkısını söyledi.

10 Ekim'de Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde sevenleriyle buluşacak olan Tilbe'ye hayranlığı her firsatta dile getiren Berkay, "Bence buraki herkes Yıldız'a şimdiden yer ayırtsın. Sonra üzülürsünüz." Diyerek müzikseverleri geç kalmamaları konusunda uyardı.

Yaklaşık iki saat süren sahne performansı izleyiciler tarafından tam not alırken Berkay yoğun alkış eşliğinde sahneden indi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen misafirler de sahnenin bitiminde Jolly Joker'den ayrıldılar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.