Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

BEŞİKTAŞ' I ANLATAN ''KOLEJ HAVASI'' FİLMİ VİZYONA HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz hafta ilk tanıtım teaser’ı yayınlanan Kolej Havası filmi, yeni gelişme ve duyurularla vizyona hazırlanıyor. Metin Tekin gibi efsane futbolcuların “totem”lerinin yanı sıra döneme ışık tutan video ve fotoğraflar, belgeselin zengin içeriğini oluşturuyor.

Filme Nasıl Katkı Sağlayabilirsiniz?

Filmin en merak edilen sahnelerinden biri, her futbolcunun maç öncesinde şans getirdiğine inandığı totemlerini anlattığı kolaj. Bu bölüm için siz de totem videolarınızı yollayabilirsiniz.

Ek olarak, 80’li ve 90’lı yıllara ait Beşiktaş temalı fotoğraf ve videolarınızı, 15 Nisan’a kadar [email protected] adresine göndererek filmde yer alabilirsiniz.

Kolej Havası Ne Hakkında

Yönetmenliğini Sertan Ünver’in, yapımcılığını Güverte Film’in üstlendiği Kolej Havası belgeseli, Türk futbol tarihinin bir dönemine damga vuran Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünün öncülük ettiği Beşiktaş futbol takımını, Serpil Hamdi Tüzün’ü ve Süleyman Seba’yı anlatıyor. Filmde Metin Tekin, Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek gibi efsane futbolcuların yanı sıra Zafer Algöz ve Feridun Düzağaç gibi sanatçılar da taraftar-Beşiktaş ilişkisine ve dönemin atmosferine dair anılarıyla yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.