Öne Çıkanlar ORHANGAZİ NİLÜFER BELEDİYESİ incemedya Engelsiz Sanat
banner13

BİLDEF'ten anlamlı 11 Eylül açıklaması

11 Eylül Bursa'nın Düşman işgalinden Kurtuluşunun 98. Yılını kutlar, bu uğurda mücadele veren kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Diye başlayan açıklama şöyle devam etti.

Son günler de Akdeniz kıta sahanlığı üzerinde Ülkemizin egemenlik haklarını yok saymaya çalışanlara 11 Eylül Bursa'nın Kurtuluşu vesilesiyle hatırlatmak istediğimiz bazı hususlar vardır diyen Bildef Genel Başkanı Ramazan Alp, ülkemiz Ege ve Akdeniz'e kıyı şeridi olan bir ülkedir. Dolayısı ile Ege ve Akdeniz de herkes kadar Türkiye'nin de hakkı vardır dedi.

Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara Bildef olarak seyirci kalamayız. Bu milli bir davadır. Siyaset üstü bakmamız lazım. Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının ses vermesi gerekir. Genciyle-yaşlısıyla, kurduyla-kuşuyla bu milli dava da hükümetimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya göstermemiz gerekir diyen Alp sözlerine şöyle sürdürdü.

 Asırlardır sömürmedik yer, katletmedik toplum, zulmetmedik insan bırakmayan sömürgeci zihniyet bugünde, bir ilimiz kadar bile yüzölçümü ve nüfusu olmayan Yunanistan'ı önümüze atarak, Ege ve Akdeniz'in zenginliklerinin üzerine çökmeye çalışıyor.

Herkes bilmelidir ki; Sömürgecilik zihniyetiyle hareket edip ülkemizi yok sayma çabasın da olanların uğraşları beyhudedir...

Tarih boyunca haydutluğa, haksızlığa ve zülme boyun eğmediğimiz apaçık ortadadır. Şanlı Türk tarihi'nden ders almayanların Alpaslan'ı Fatih'i Kanuni'yi ve Atatürk'ü Çanakkale' yi, Büyük Taarruzu ve Kurtuluş Savaşını hatırlamalarını tevsiye ediyoruz.

İngiliz'lerin Fransız'ların ve İtalyan'ların Maraş Antep ve Urfa'dan nasıl kaçtıklarını Yunan'ın İzmir'de nasıl denize döküldüğünü bir kez daha hatırlamalarını tavsiye ediyoruz diyen Bildef Genel Başkanı Ramazan Alp,

Hiç kimse Milletimizin sabrını test etmeye kalkmasın. Eğer gerekirse Bir 11 Eylül sabahında Yunan'ı bu defa tarih sahnesinden silerek Ege'nin ve Akdeniz'in dibine gömmeye hazır olduğumuzu hiç kimse unutmasın dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.