Öne Çıkanlar Bursagaz Kıyak sungurlu Engelsiz İnce Medya
banner13

BOSCH TERMOTEKNİK SEMİNERLERLE SEKTÖRÜ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR.

Bosch Termoteknik Kurumsal ve Endüstriyel Kilit Müşteriler Satış ve İş Geliştirme Müdürü Nevroz Karakuş tarafından verilen “Mekanik Tesisatta Dijitalleşme” konulu seminerde; ilk oturumda yapay zeka, nesnelerin interneti ve big data hakkında bilgi paylaşıldı. İkinci oturumda ise dijitalleşmenin iklimlendirmeye etkileri, örnek uygulamalar ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalardan bahsedildi. Seminere ayrıca yatırımcı temsilciliği, satın alma ve teknik görevlerde bulunan makine mühendisleri de katılım gösterdi.

Nevroz Karakuş seminerle ilgili görüşlerini “Dijital dönüşümün sektörümüze etkisini her geçen gün daha fazla hissediyoruz. İklimlendirme sektöründe de dijitalleşmeyi ön plana almamız gerekiyor çünkü dijital dönüşüm ürün ve sistem verimliliğine katkı sağlıyor. Bu paralelde farkındalık yaratan eğitimlerimiz, uygulama örneklerimiz ve araştırmalarımız devam edecek.” diyerek aktardı.

Bosch Termoteknik, Bosch markasının odaklandığı konulardan biri olan “Nesnelerin İnterneti” hakkında seminerler vermeye devam ederek sektör paydaşlarını bilinçlendirmeyi ve sektörü geliştirmeyi kendine misyon edinmiştir.

Detaylı Bilgi İçin:

Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi

0(216) 432 08 16, [email protected]

Nuray Sağlam, Bosch Türkiye Kurumsal İletişim

0(216) 432 01 32, [email protected]

Bosch Termoteknik Hakkında

Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2017 yılında yaklaşık 14.400 çalışan ile 3,4 milyar avroluk (Yüzde 67’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla açıklanan ön rakamlara göre, dünya genelinde yaklaşık 410.000 çalışanıyla 77,9 milyar Avro satış gerçekleştirmiştir. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Bosch dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstri için bağlantılı çözümler sunmaktadır. Sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki uzmanlığını ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine farklı etki alanları genelinde ağa bağlı çözümleri tek bir kaynaktan sunabilmektedir. Bosch Grubu’nun stratejik amacı; ağa bağlı bir yaşam için çözümler üretmek, yenilikçi ve heyecan uyandıran çözümlerle dünya genelinde yaşam kalitesini yükseltmektir. Kısacası, Bosch ‘Yaşam için Teknoloji’ sağlamaktadır.

Bosch Grubu, Robert Bosch GmbH ve 60 ülkede 440 bağlı şirketiyle bölgesel şirketlerinden oluşmaktadır. Bosch’un global üretim, mühendislik ve satış ağı satış ve servis ortaklarıyla birlikte dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde varlık göstermektedir. Şirketin gelecekteki büyümesi yenilikçilikteki gücüne dayanmaktadır. Bosch dünya genelinde 125 merkezde 69.500 çalışanla araştırma ve geliştirme çalışmaları sürdürmektedir.

Daha fazla bilgi almak için www.bosch.comiot.bosch.comwww.bosch-presse.de,twitter.com/BoschPresse adreslerini ziyaret ediniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.