Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

BSMMMO’dan iş insanlarına ziyaret

BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu’nu da hazır bulunduğu ziyarette, meslek örgütü olarak hazırladıkları ‘Mali, Mesleki, Hukuki ve İdari Alanlara İlişkin Reform Önerileri’ kitapçığını BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay'a takdim eden Doğan Yılmaz, “Meslek camiamız, ülkemizin mali, mesleki, hukuki ve idari sisteminin geliştirilmesi için çalışmalar yapmayı ve ilgili tüm alanlarda öneriler sunmayı kamusal görev kabul etmektedir. Yapılması düşünülen ekonomi ve hukuk reformu kapsamında mali hukuk, mesleki sorunlarımız, vergi hukuku ve şirketler hukuku ile ilgili yapılacak çalışmaların yanı sıra vergi ve diğer gelirlerin toplanmasından sorumlu kuruluşlarımızın idari kapasitelerinin artırılmasıyla ilgili önerilerimizi içeren bu çalışmanın, iş dünyasının saygıdeğer temsilcileri olan siz değerli paydaşlarımıza faydalı olmasını umut ediyoruz” dedi.

 

“İŞ KÜLTÜRÜNÜN GELECEK KUŞAKLARA AKTARIMI ÇOK ÖNEMLİ”

Mali müşavirlerin iş insanları ile olan iş ilişkilerinin konuşulduğu ziyarette, iki kurumun ortak yapabilecekleri etkinlikler de masaya yatırıldı. Ayrıca bağımsız denetçilik müessesinin önemi de vurgulanırken, BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz, Türkiye için müteşebbis kavramının çok önemli olduğunu söyledi. Yılmaz, iş kültürünün gelecek kuşaklara aktarılmasının da önemli olduğuna değinirken, iş insanları ile daha çok bir araya gelmeyi istediklerini ifade etti. Doğan Yılmaz, Oda olarak firmalar bünyesinde çalışan bağımlı meslek mensuplarına yönelik de çalışmaları olduğunu kaydederek, “İşletmeler bünyesinde bağımlı çalışan meslek mensuplarımız, çalıştıkları işletmeler için büyük bir değerdir. Bizler, Oda Yönetimi olarak bu değeri firma sahiplerine hatırlatmak ve meslektaşlarımızın çalıştıkları işletmelerde üstlendikleri sorumluluklar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla işletme sahiplerine birer mektup hazırladık. Bu mektubu, elden teslim edemediğimiz tüm işletmelere posta yoluyla ulaştıracağız” dedi. Ziyaretin sonunda Yılmaz, BUSİAD Başkanı Türkay'a çini tabak hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.