banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

BTSO 45.Yeşil Bursa Rallisi

Uludağ eteklerinde gerçekleşecek rallide, 80 otomobil ve 160 sporcu iki gün boyunca 368,94 km. uzunluğundaki asfalt zeminli parkurda mücadele edecek. 04 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu önünden başlayacak olan rallinin ilk gününde, BTSO adıyla geçilecek olan Sırma ve Ahmet Burkay adıyla geçilecek olan Dağakça etaplarını ikişer kez geçecek olan ekipler saat 20.30’dan itibaren ilk günü tamamlamış olacaklar.

05 Eylül Pazar sabahı saat 09.00’da yeniden direksiyon başına geçecek olan sporcular, bu kez de Red Bull adıyla geçilecek olan Hüseyinalan ve Limak Enerji adıyla geçilecek olan Soğukpınar etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 16.15’te aloft Bursa Hotel önünde düzenlenecek olan finiş seremonisine ulaşabilmek için ter dökecekler.

BTSO 45.Yeşil Bursa Rallisi öncesinde, Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz-Gürol Menderes, takımlarda BC Vision Motorsport, markalarda ise  Castrol Ford Team Türkiye lider durumda bulunuyor. 2021 Türkiye Historic Ralli Şampiyonası’nda Parkur Racing takımından Üstün Üstünkaya-Kerim Tar ilk sırada yer alırken, Şevki Gökerman Ralli Kupası’nda ise pilotlarda Castrol Ford Team Türkiye takımından Emrah Ali Başo, co-pilotlarda yanı takımdan Sevilay Genç lider.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21