Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

“BTSO BURSASPOR’UN HER ZAMAN YANINDA”

Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri Enver Kumova ve Görkem Akbaş ile Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ve tribün liderlerinden Enes Aydın, Legend Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Serdar Kartal, BTSO’yu ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses, Yönetim Kurulu üyeleri Alparslan Şenocak ve Haşim Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Bursaspor’un kentin en önemli değerleri arasında olduğunu söyledi. Tarih, kültür ve ekonomi şehri Bursa’nın aynı zamanda önemli bir futbol şehri olduğuna dikkat çeken Hasan Gürses, Bursaspor’un yanında olduklarını vurguladı. Bursa iş dünyası olarak Bursaspor’a destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Gürses, “Bursa iş dünyası olarak kulübümüze çok önemli desteklerimiz oldu. Yeşil beyazlı takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz.” dedi.

                                                             

“BTSO’NUN ÖNEMLİ DESTEKLERİ VAR”

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kumova, Bursaspor’un yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi. Kentin yeşil beyazlı takıma her zaman sahip çıktığını kaydeden Kumova, “BTSO, Bursaspor’a her konuda maddi ve manevi destekte bulunuyor. Ulaşım, loca kiralaması forma ve çanta gibi desteklerinin yanı sıra geçtiğimiz sene yaptığımız kareografi çalışmamızda BTSO’nun önemli destekleri oldu. Her zaman Bursaspor’un yanında olan BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay’a bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

“BTSO’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Legend Teksas Bursasporlular Derneği de BTSO’ya ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Serdar Kartal, Bursaspor’un yeni sezonda daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi. Serdar Kartal, “Dernek olarak 700’e yakın bir üye potansiyeline sahibiz. Özellikle gençlerde Bursasporluluk bilincinin oluşması için önemli projeler geliştiriyoruz. Bursa iş dünyamızın çatı kuruluşu BTSO’yu da takımımızın yanında olduğunu biliyoruz. Bursaspor’a değerli katkılarından dolayı BTSO Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.