banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BTSO, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ağırlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü Bursa programı kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) konuğu oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel sektör yatırımlarının toplu açılışına ve 48. Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katılacak.

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO, Bursa ekonomisinin kahramanlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde ödüllendirecek. 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü bir dizi programa katılmak üzere Bursa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BTSO’nun misafiri olacak.

YENİ FABRİKA YATIRIMLARININ AÇILIŞINI YAPACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BTSO’nun vizyonuyla hayata geçirilen, Türkiye’nin uzay havacılık temalı ilk interaktif eğitim merkezi olan GUHEM’de gerçekleştirilecek Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Törenine ve Bursa’daki özel sektör yatırımlarının toplu açılış törenine katılacak. Bu yıl 48.’si düzenlenecek Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde ‘İhracat’, ‘Sektör Liderleri’, ‘Gelir’ ve ‘Kurumlar Vergisi’ kategorilerinde Bursa ve ülke ekonomisine değer katan firmalar ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21