Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

BTSO, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı

RAMAZAN YARDIMLAŞMA AYIDIR”
Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Başkan Burkay, Kovid-19 salgını nedeniyle içinden geçilen bu zor günlerde Ramazan ayının getirdiği değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Salgının yol açtığı olumsuz koşulların birlik ve beraberlik içerisinde aşılabileceğini belirten Başkan Burkay, “Bereket ve rahmeti beraberinde taşıyan, 11 ay özlemle beklediğimiz Ramazan ayını bu yıl da salgının gölgesinde yaşıyoruz. Bu zor günlerin dayanışma ruhuna uygun olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin destekleriyle hazırladığımız gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Destek veren tüm hayırseverler iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bursa iş dünyası adına Türkiye’nin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Burkay, “Bu mübarek ayda en büyük dileğimiz tüm insanlığın en kısa zamanda salgından kurtulması ve yeniden sağlıklı günlere kavuşmasıdır. Bu vesileyle tüm üyelerimizin Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşmayı temenni ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.