Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BU DÖNEM HERKES "SAKİN"

“Ben” ve “Yok Öyle Dünyam” şarkılarıyla tüm dinleyicileri derinden etkileyen ve radyo listelerinin üst sıralarını uzun süre bırakmayan Berksan, şimdi de “Sakin” isimli yeni single çalışmasını tüm müzikseverlerle buluşturuyor.

Şarkının sözleri ve müziği yetenekli sanatçı Berksan’a, düzenlemesi ise Turaç Özer’e ait. “Sakin” çalışmasının video klibi ise geçtiğimiz günlerde Galata Köprüsü’nde başlayarak gecenin ilerleyen saatlerinde Karaköy’de sonlandırıldı. Yaklaşık 16 saatte tamamlanan video klipte Berksan’a genç oyuncu Ayça Denker eşlik etti. Berksan’ın kostüm danışmanlığı Trendyol tarafından gerçekleştirildi. Video klibin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Jülide Güngör bulunuyor.

Berksan, "Sakin" isimli şarkısıyla ilgili duygularını şu sözlerle dile getiriyor; Şimdi sakin olma vakti, karar verme ve ertelemekten vazgeçme vakti, şimdi tüm yorucu alışkanlıklarımızdan cesurca ayrılma özgür olma vakti, şimdi hayatımızda idare ettiğimiz sabit yalanlardan sakin sakin kendine dönme vakti, değerini görme vakti, şimdi sevmeyi beceremeyenden sevilmeyi haketmeyenden gürültü etmeden sakin sakin gitme vakti...

"Berksan-Sakin" video klibini izlemek için aşağıdaki görsele tıklayınız.



“Berksan-Sakin” çalışması 18 Ocak Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında, video klibi ise BerksanVEVO Youtube kanalında tüm dinleyiciyle buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21