banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bu sergide fotoğraftan çok ötesi var

Down Sendromuna ve Down Sendromlu bireylere yönelik farkındalığın arttırılması amacıyla birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu kez Bursa Down Kardeşliği Derneği işbirliğiyle farklı bir fotoğraf sergisine imza attı. Down Sendromlu gençlerin sosyal hayata katılımlarını arttırmak amacıyla “Hayatı Fotoğrafla” ekibi ile çektikleri “gülümse, öz çekim ve en sevilenler” temalarında olan fotoğrafları Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde sergileniyor. Down Sendromlu 7 gencin geçtikleri toplam 95 eserin yer aldığı sergi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halide Serpil Şahin, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Yasemin Şavşatlı ve Bursa Down Kardeşliği Derneği Başkanı Gülay İbiloğlu’nun da katıldığı törenle ziyarete açıldı.

Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen down sendromlu fotoğraf sanatçıları, sergiyi gezen protokol üyelerine çektikleri resimleri gösterdi. Sanatseverlere fotoğraftan çok ötesini sunan sergi 19 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21