banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

BÜLENT ALTINTAŞ UYUM EĞİTİMİNE BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Eğitimin yaşayan bir sistem olduğunu, bu kapsamda Bursa eğitiminin her zaman gelişim ve değişim içerisinde olacağını ifade eden Bülent Altıntaş, “Çocuklarımızın gelişimi, sağlığı ve geleceği için koronavirüsle birlikte yaşamayı öğrenmek ve yüz yüze eğitime devam etmek zorundayız. Bakanlığımızın belirlediği takvim çerçevesinde 6 Eylül itibarıyla tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacak. 1-3 Eylül tarihleri arasında ise okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimize yönelik uyum eğitimi yapılacak. Öğretmenlerimize de salgın ve okulların yeniden açılması sürecine ilişkin seminerler veriliyor.” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin sağlığının birinci öncelik olduğunu vurgulayan Bülent Altıntaş, "Yaz tatili boyunca okullarımızla ilgili tüm ihtiyaçlarımızı gidermeye çalıştık. Bakanlığımızın Sağlık Bakanlığıyla birlikte hazırladığı ‘Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi’ kapsamında okullarımızda tüm tedbirleri aldık. İlimizde yaşayan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bursa yeni eğitim öğretim yılına hazır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21