Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

BURGER KING®’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

Türkiye’de hızlı servis restoran sektöründe faaliyet gösteren TAB Gıda bünyesinde 1995 yılından beri hizmet veren ve lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Burger King ®,2018 Kristal Elma Yaratıcılık Ödüllerinde, biri ‘gümüş’ diğeri ‘kristal’ olmak üzere iki ödülle layık görüldü.

Ateş Seni Çağırıyor” kampanyasıyla FİLM- TV ve Sinema/PERAKENDE, SATIŞ,E-TİCARET kategorisinde ‘gümüş’ ödüle layık görülen Burger King®, Basın/İçecekler kategorisinde ‘kristal’ elma ödülü kazandı.

TAB Gıda Pazarlama Genel Müdürü Seçil Demiralp, Burger King®’in Türkiye’nin her yıl merakla takip ettiği Kristal Elma Yaratıcılık Ödülleri’nde iki ayrı kategoride ödül almasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Demiralp, “Burger King® Türkiye olarak her zaman farklı, vurucu, ilgi uyandıran ve dikkat çekici işlere imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Biz inanıyoruz ki başarının yolu tüketicimizi dinlemekten, onların isteklerine cevap verecek özel iletişim kampanyaları yaratmaktan geçiyor. Önümüzdeki dönemde de bu ödüllerden aldığımız güçle ve aşkla çalışmaya ve yepyeni Burger King® lezzetlerini müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 150’ye yakın Usta Dönerci® ve 7 Döner Stop® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

Burger King // Kahve Sürü, Kahve Tır, Kahve Hatalı Sollama

Künye:

Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ayşe Aydın Erdoğan

Yaratıcı Yönetmen: Mehmet Güney

Yaratıcı Takım Lideri: Mustafa Özmal

Marka Temsilcileri: Seçil Demiralp, Burak Akın, Yasemin Ağırdır, Emel Onganer, Aslı Tanrıverdi, Görkem Akyavuz, Tuğçe Tonguçoğlu, Ceren Öztabak, Serap Şahinoğlu, Tuğba Kaymaz, Selda Alver

Metin Yazarı: Can Arabacılar

Sanat Yönetmeni: Uğur Şay

Marka Takım Direktörü: Begüm Cillov Kılıç

Marka Yöneticisi: Özde Oldaç

Grafiker: İbrahim Özdemir

Burger King // Whopper, Ateş Seni Çağırıyor - Bataklık, Kule

Künye:

Reklam Ajansı: Y&R Istanbul

Yönetici Kreatif Direktör: Ayşe Aydın Erdoğan

Kreatif Direktör: Mehmet Güney

Yaratıcı Grup Direktörü: Mustafa Özmal

Yaratıcı Ekip: Uğur Sönmez, Can Yıldız, Pınar Kıral, Bedriye Akıncı, Özgür Kahraman, Tamer Kılıç, Tankut Ağdemir, Işıl Su Kıyak

Marka Temsilcileri: Seçil Kurdoğlu, Yasemin Ağırdır, Emel Onganer, Görkem Akyavuz, Tuğçe Tonguçoğlu, Ceren Öztabak, Serap Şahinoğlu

Müşteri İlişkileri: Begüm Cillov Kılıç, Cansu Çelebican

Stratejik Planlama: Mert Kal, Kerim Yeğin

Prodüksiyon Ekibi: Baran Saraç, Özgür Dağgez

Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

Yönetmen: Ferit Katipoğlu

Post Prodüksiyon: Autonomy

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21