Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

BURSA ALPEREN OCAKLARI DOĞU TÜRKİSTANLI KARDEŞLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Bursa Alperen Ocakları örnek çalışmalarına devam ediyor. Tüm dünyayı saran Covit19 Pandemi krizi ve içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı dolayısıyla çalışmalarını hızlandırıp, Bursa’nın her köşesindeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra şehirde ikamet eden Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin de yanında olarak her zaman yanlarında olduklarını gösteriyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Alperen Ocakları Başkanı Abdullah Yüceler, bu yıl Covit19 Salgın tehdidi ve Ramazan Ayı nedeniyle ülkemizde yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaşarak bu anlamda tüm dünyaya örnek çalışmalar yapıldığını belirtti. Yüceler, Bursa Alperen Ocakları olarak Ramazan Ayı boyunca Bursa’daki ihtiyaç sahiplerine destek olurken bir yandan da Bursa’da ikamet eden Doğu Türkistanlı kardeşlerimize sahip çıkarak ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulunduklarını belirtti. Bursa Alperen Ocakları olarak Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin her zaman yanında olacaklarının altını çizen Abdullah Yüceler, bu kutlu yolda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.