Öne Çıkanlar Kriptoloji Üniversite İhsaniye Zeytinyağı Hamilelik
banner13

BURSA ARTVİN VAKFI 19 EKİMDE  BURSALILARLA BULUŞUYOR

Bursa Artvin Vakfı Başkanı Doç.Dr. Adnan Demirci yaptığı açıklada; Bursa Artvin Vakfı'nın  1996 yılında bir grup Artvinli iş insanı tarafından vakfetmek amacıyla kurulmuştur. Maalesef ilerleyen yıllarda çeşitli sebeplerden dolayı birbirinden ayrı düşen hemşerilerimiz önce Arsiyad’ ı, sonra federasyonu kurmuşlar ve nihayetinde giderek ayrışan camiamız, bugün sayıları 60-70 bulan köy derneklerine varana kadar birçok dernekle faaliyetlerine devam etmektedir.  Vakıf başkanı seçildiğimiz Mart 2022 den sonra her zaman Artvinlilerin birliği ve beraberliği için mücadele verdik ve uzun yıllardır ayrışan Artvinliler olarak artık son 1 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme, beraber eyleme geçme konusunda önemli adımlar attık. Burada da gördüğünüz üzere konfederasyon federasyon arsiyad ve ilçe derneklerimiz her zaman bir araya geliyoruz, istişarede bulunuyoruz, resmi ziyaretlerimizi beraber yapıyoruz. 

Camiamız adına böylesi güzel gelişmelerin olduğu bu ortamda, Cumhuriyetimizin 100. Yılını birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber, Artvinlilere yakışır bir şekilde coşkuyla kutlayalım istedik ve BURSA’DA Kİ ARTVİNLİLER CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLUYOR sloganıyla yola çıktık. 

19 Ekim 2023 tarihinde Demirci de Altın davet düğün salonunda 1200 kişilik yemekli bir gece organize ettik. 

Bu gece de;

- Kendiside vakıf yönetimimizde olan Prusa Sanat Direktörü sayın Ahmet Aydemir beyin katkılarıyla sözlerini Akif Oktay’ın yazdığı bestesini Mahmut Cemal Sari’nin yaptığı 100. Yıl marşını o gece hemşerilerimizle buluşturacağız. 

- Ulusal çapta düzenlediğimiz ‘’4 mevsim Artvin fotoğraf yarışması’’nın ödül töreni, sergilenecek, Turizm bakanlığından destek alabilirsek kitap haline getirip Artvin’imizin turizmine katkı sunacağız. 

- Hemşerimiz sanatçımız Resul Dindar konseri

Hepsinden önemlisi de biletleri 500 TL bedelle satılacak olan bu gecede elde edeceğimiz tüm gelirleri üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtacağız.

Bakınız sayın basın mensupları, 500 TL ye yemekli bir gece organize edeceksiniz, üstüne bir de Resul Dindarı dinleyeceksiniz, eğleneceksiniz, Artvinliler olarak Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutlayacaksınız ve ödediğiniz 500 TL burs olarak dağıtalacak!

Buradan sizlerin aracılığıyla tüm hemşerilerimize vakfımıza sahip çıkmaları için sesleniyorum, 19 Ekimde cumhuriyet kutlamamıza davet ediyorum.

Gecemize katkı sunan

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sy Alinur Aktaş

Yıldırım Belediye Başkanı Sy Oktay Yılmaz beylere ve tüm sponsorlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.