Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Bursa Bedir Derneği Ekim ayı dağıtımlarına hız kesmeden devam ediyor

Dernek merkez depodan, ihtiyaç sahipleri almak istedikleri yardımı ihtiyaçlarını, kendileri belirliyor ve kendileri seçerek alıyor, Rutin aylık dağıtımlarda ise market kartı olarak ailelere veriliyor Market kartları sayesinde Aileleri belli gıda kolileri pirinç, bulgur gibi gıdaların yerine kendi ihtiyaçlarını alma fırsatı veriliyor. Yardımların daha nitelikli hale geldiği bu yöntem ile ailelerin ihtiyaçları karşılanmış oluyor.

Bedir Derneği Başkanı Kasım KAPLAN konu ile ilgili açıklama yaparak “Önceki dağıtımlarımızda mevcut bulunan yardım kolilerini ihtiyaç sahipli ailelere veriyorduk, gördük ki ailelere ihtiyacı olmayan ürünler gidiyor. Buda aile ihtiyaçlarını karşılamadığı gibi, Gıda  israfına da sebebiyet veriyordu dedi.

Sözlerine devam eden KAPLAN, “Bedir Derneği olarak ailelerin ihtiyaçlarına göre planlama yapıyoruz dernek merkezinden ve market kartlarıyla ihtiyacı neyse ona göre ailenin tercihine bırakıyoruz. Böylece dağıtım yapmak için değil insanların ihtiyaçlarını gidermek için yardım yapmaya çalışıyoruz.

Bu ay farklı olarak İlkokul, ortaokul ve liseye giden çocuklar için kırtasiye malzemelerinin de dağıtımını yapıyoruz. Ailelerimizin çocuklarımızın Tüm ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. İmkânlar çerçevesinde yardımlarımızı yapmaya gayretle devam ediyoruz ifadelerini kullandı.

Kaplan ayrıca hayırsever vatandaşlara seslenerek “Hizmetlerin büyümesi ve daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için bağış, zekat, kurban ve fitrelerinizi derneğimize bağışlayarak yada market kartları satın alarak hayra vesile olabilirsiniz” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
BursaBedir Derneği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21