Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Çelik'ten muhtarlara ziyaret

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, "Muhtarlar, vatandaşın kolay ulaştığı, irtibat kurduğu birimler. Ama zor ve çileli bir iştir. Ekipman, bütçe ve personel olmadan hizmet etmeye çalışılır. Farklı kurumlarla irtibat kurarak vatandaşın derdine merhem olurlar. Özellikle pandemi sürecinde muhtarlarımızın özel gayret gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızı bu manada önemsiyoruz. Kırsaldaki ve merkezdeki muhtarların istek ve taleplerini dinliyoruz. Çözümler üreterek isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Görüşme sonrası Orhangazi Muhtarlar Derneği Başkanı'na bir plaket taktim eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Düşünsel Şentürk Orhangazi'den ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.