banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Kovid-19 tedavisi tamamlandı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi gören Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, taburcu oldu.

Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursa Şehir Hastanesindeki 13 günlük tedavi sürecini tamamladığını bildirdi.

Doktorların tavsiyesi üzerine bir süre daha evinde istirahat edeceğini belirten Aktaş, "Bir yandan istirahat ederken bir yandan Bursa için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Tedavi sürecinde dualarınızı ve iyi dileklerinizi her zaman kalbimde hissettim, Allah hepinizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Aktaş, tedavi sürecinde mesajlarıyla destekte bulunan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve diğer ilgililerle sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21