Öne Çıkanlar Hamilelik Kriptoloji İhsaniye Üniversite Zeytinyağı
banner13

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKİ BURKENT'DE SKANDAL PERSONEL ALIMI

Geçtiğimiz aylarda Burkent Genel Müdürü Ahmet Avcı ile ilgili çıkan deprem sularının satıldığı,ağır işçi statüsünde çalışan işçilere asgari ücret vermesi başta olmak üzere,şirket araçlarnını olmasına rağmen kiralama ile doğrudan araç temini ederek Belediyeyi zarara uğratan ve en son yine Gemlik Cihatli döküm sahasına usulsüz şekilde kimsayal atıkların (10bin kamyon) atıldığı iddialar edilmişti.Hatta bu yaşanan olaylardan dolayı şirkette bazı çalışanların hukuksuz şekilde işlerine son verilmişti.

Şimdi de Burken A.Ş şirketinde bu skandallar yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklendi .

Normalde işçi çıkartan Burkent A.Ş şirketi nasıl bir zorunluluk veya aciliyet varsa kuruma Çevre Mühendisi alımı için normalde en az bir hafta öncesinde ilana ve haberi çıkması lazımken ne olduysa dün alelacele mesai bitiminde müracaatların tamamlandığını açıklandı.

Burken A.Ş'nin 20.07.2023 tarihinde süresiz işçi alımı ile ilgili yapılan başvuru belgesi ile akıllara torpilli kimin işe alındığı kafalarda soru işareti uyandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.