Öne Çıkanlar Hamilelik Festival BUSİAD Akbaş GÜRSU
banner13

BURSA BÜYÜKŞEHİR'DEN MUDANYA'YA DEV TABELA YATIRIMI!

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay ve parti üyeleri Büyükşehir Belediyesi'nin kamu zararını oluşturmasını engellemek için Mütareke Meydanı'nda bir araya geldi. İl Başkanı Yeşiltaş, “Büyükşehir Belediyesi mesai bitiminden sonra ekibini toplayarak hangi CHP yönetiminde belediyenin tabelasını kaldırsak diye toplantı yaparak ertesi sabah erkenden uygulama yapılıyor. Alinur Aktaş'a sesleniyorum. Tabela belediyeciliğini bırakın. Seçim öncesi denetim oturumu için sorunluluk oluşturmayın. Son beş ayınızı hayatta kalana kadar hiç görmediğimiz siyasi bolluk içerisinden geçin. Çünkü halkın Mustafa Bozbey'in Büyükşehir Belediye başkanlığında güzel günlere kavuşmasına çok az kaldı.” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi'nin yetki ve sorumluluğundaki Mütareke Meydanı'nda bulunan 8 yıllık tabelanın yanında büyükşehir logolu totem dikti. Ayrıca Mudanya Belediyesi'nin tabelasını sökmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve kişinin engel olduğu görüldü. Gün boyu Mudanya Belediyesi'nin tabelasını sökmek için nöbet tutan Büyükşehir ekiplere izin verilmesine izin verin. CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, kamu zararını önlemek için gece bölgelere ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Daha önceleri de yaygın olarak partimizin yönetiminde belediyeleri benzer uygulamalarla çalışarak söze öğrenen Nihat Yeşiltaş, “Nilüfer, Mudanya ve Gemlik belediyelerimiz için örnek projeler üreterek faaliyetlerimize hizmet etme sevdasını sürdürüyor. Ancak Alinur Aktaş yönetiminde Bursa Büyükşehir Belediyesi proje ürettiği gibi tabela yaptırarak seçim öncesi çalışıyormuş algılaması yapmaya çalışıyor.” dedi.

“YARIN HANGİ TABELAYI SÖKSEK EKİPLERİ VAR”

Bursa büyükşehir Belediyesi'nde mesai sonrasında CHP'li belediyelerin tabelalarını sökmeye yönelik toplantıların yapıldığına dikkat eden Yeşiltaş, “Belediyelerimizin tabelalarını yok saymaya çalışıyorlar. Ama bu uygulama sadece CHP yönetiminde belediyelere yapılıyor. AKP yönetiminde hiçbir belediyenin tabelasına dokunulmuyor. Bunun için ekip bile kuruldu. Belediyelerimizin nerede mütevazi tabelası var seçim yaklaştıkça bunların dağılımının devasa boyutlarda kendi logolarını asmaya çalışıyorlar. Halkımızın vergileri tabela belediyeciliği ile çarçur ediliyor. Şimdi ben buradan Alinur Aktaş'a soruyorum. Bu tabelaları kime kaç paraya yaptırıyorsunuz? Bu tabelaların maliyeti nedir? Bu algı operasyonlarını kesintiye uğratıp, tabelalarınıza ödediğiniz parayı paranızın yerine hangi hizmetleri verebilirsiniz? Bunları hiç düşünmediniz mi? Bursalıların çöpe atacak parası yok. Halkımız sizden hizmet bekliyor, siz inatla yapmayıp sadece tabela asıyorsunuz. Yerel seçim öncesinde huzursuzluk ve kaos ortamında yaratarak oy toplama peşinde düşen Alinur Aktaş'ı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine davet edecekler. En az son beş ayınızı hayatta kalana kadar hiç görmediğimiz siyasi çoğunluk içerisinden geçin. Çünkü halkın Mustafa Bozbey'in Büyükşehir Belediye başkanlığında güzel günlere kavuşmasına çok az kaldı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.