Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

BURSA BÜYÜKŞEHİR MEMURU AHMET BAYAHAN'A MAHKEMEDEN KÖTÜ HABER!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve  Basın ve Halka İlişkiler bakan Ahmet Bayhan'ın İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Yazar ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce'nin yazmış olduğu köşe yazısında dolayı kamu görevlisine alenen hakaretten şikayet ederek mahkeme açılmıştı.

İlk derece Mahkemesi'nde Gazeteci,Yazar ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce için yazmış olduğu köşe yazısından dolayı alenen hakaretten ceza verilmesine karşı T.C. Bursa Bölge  Adliye Mahkemesi Ceza Dairesinde dosya bakılarak kamu görevlisine alenen hakaret suçu oluşmadığı için beraat kararı verdi.

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Yazar ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce yapmış olduğu açıklamasında İstinaf Mahkemesinin vermiş olduğu karardan dolayı başta tarafsız hâkim ve savcılardan  vermiş olduğu kararlardan dolayı memnuniyetini gündeme getirdi.
Ayrıca konuşmasında Necmi İnce basın özgürlüğü kapsamında  Gazetecilerin yazmış olduğu haber ve köşe yazılarındaki eleştiriye ve iddiaları açıklamasına siyasileri ve bürokratlar telorans getirmesi gerektiğini demokratik ülkelerde böyle olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.