Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık Yankı NECMİ İNCE

Bursa'da akademik odalardan Azerbaycan'a destek

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi, Orman Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Mimarlar Odası Bursa Şubesi, İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi ortak basın metni hazırlayarak Ermenistan tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak Azerbaycan’a destek verdi. Ortak basın açıklaması şöyle:

28 Eylül 2020 tarihinde ateşkes ve uluslararası hukuku ihlal ederek; ağır silahlarla Yukarı Karabağ’daki kardeş ve dost ülke Azerbaycan mevzilerine ve sivil yerleşim yerlerine saldırı düzenleyen işgalci Ermenistan Devletini kınıyoruz. 1992 yılında Hocalı'da yapılan katliam hafızalarımızda henüz tazeliğini korurken; aynı barbar ve kukla devlet yeniden tarih sayfasına çıkmıştır.  

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderliğinde Kurtuluş Savaşını kazanmış bir toplumun bireyleri olan bizler; sadece tarihi değil aynı zamanda kan bağı ile bağlı olduğumuz Azerbaycan Türk Halkı ve Devletinin meşru müdafaa hakkını sonuna kadar destekliyor ve yanlarında olduğumuzu bir kere daha dile getiriyoruz. 

Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden soydaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar, bütün Türk Milletine başsağlığı ve Vatan Savunması gibi kutsal bir dava uğruna mevzilerde görev alan Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerine muvaffakiyetler diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.