Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bursa'da belediye personeli parkta bulduğu cüzdanı yetkililere teslim etti

İnegöl Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan 50 yaşındaki Yusuf Çelik, bu sabah Atatürk Anıtı arkasında bulunan parkta rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiği sırada, bir bankın arkasına düşmüş cüzdan olduğunu fark etti. Cüzdanı alan Çelik, içerisinde kimlikle birlikte toplamda 31 bin TL değerinde nakit ve evrak bulunan cüzdanın sahibine ulaşılması için amirlerine bilgi verdi.

Park Bahçeler Müdürlüğü şefiyle birlikte Belediye Merkez binaya gelen duyarlı çalışan, burada cüzdanı sahibine ulaşılması için Çözüm Merkezi çalışanlarına teslim etti.

BAŞKAN TABAN TEBRİK ETTİ

Örnek bir davranış sergileyen Yusuf Çelik'in bu davranışı sonrası, Belediye Başkanı Alper Taban da personelini makamına davet etti. Taban, burada Yusuf Çelik'e örnek ve duyarlı davranışı için teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BursaParkCüzdan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21