Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bursa'da bipolar bozukluğu olan genç kız ortalığı birbirine kattı

ilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’ne, Kurban Bayramı'nın birinci günü gelen Nazlı K., önce caminin kapısını tekmeledi. Ardından da kapının camını kırıp, içeri girdi. Camları kırıp, vazoları deviren Nazlı K.'ye, vatandaşlar engel olmak istedi. Ancak ne vatandaşlar ne de haber verilmesi üzerine gelen cami görevlileri, genç kızı sakinleştiremedi.

Tüm çabalara rağmen camları kırmaya devam eden genç kız, gelen polis ekipleri tarafından ikna edilerek dışarı çıkarılmak istendi.

Bipolar bozukluğu olan genç kız, camları kırdığı camiden zorla çıkarıldı. Nazlı K. ise, “Burası benim bölgem, bölgemi terk etmeyeceğim. Burada olmak benim kalbimi sıkıştırıyor ama çıkmayacağım” diye yanıt verdi. Tüm çabalara rağmen camiden çıkmaya ikna olmayan genç kız, polis tarafından zorla sedyeye yatırılarak, hastaneye götürüldü.

Sağlık görevlilerinin girişimi de yanıtsız kalınca, Nazlı K., polis ekiplerince zorla sedyeye yatırılarak, camiden çıkarıldı. Nazlı K.’yi tanıdıklarını söyleyen vatandaşlar, genç kızda bipolar bozukluğu olduğunu söyledi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Nazlı K.’yi tanıdıklarını söyleyen vatandaşlar, genç kızda bipolar bozukluğu olduğunu, dönem dönem sinir krizi geçirdiğini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21