Öne Çıkanlar Kriptoloji Hamilelik Üniversite İhsaniye Zeytinyağı
banner13

Bir Destanın Hikayesi

Birbirinden önemli diziler çekilen Bursa'da, 'Demirdağ' dönem dizisi olarak sektöre yeni bir soluk getirecek. Yapımcı Aksoy, Demirdağ dizisinin Türk kültürünü yansıtma misyonu üstleneceğini belirtip ''Oğuz Kaan'dan Selçuklulara dayanan tarihi bri dizi çekiyoruz.Oğuz Kaan destanında olduğu gibi demirdağı erite erite tarihte varolan Türk milletinin şanlı hikayesini konu edeceğiz. Dizimizi Oğuz boylarından Selçukluya kadar gidecek 100 bölümlük bir proje olarak planladık.Bir destanın hikayesi olacak.'' şeklinde konuştu. 

Dizi setinde 22. Dönem Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu da '' Yüce Türk Milleti tarihten günümüze kadar hiçbir milletin özgürlüğüne karışmamış, özgürlüğünü de hiçbir millete vermemiş bir millettir. Dizinin asıl gayesi de milletimizin bu dik duruşunu günümüzdeki nesillere de tanıtmaktır. Bu projede yer alan herkesi yürekten kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum.'' dedi.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Nj6UnhSVGZc" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Tüm Dünyada Ses Getirecek

Yakın zamanda ekranlarda yerini alacak olan Demirdağ dizisinde birbirinden tecrübeli oyuncular yer alıyor. Dizinin çekimlerine oyuncu olarak yüzlerce kişi başvuruyor. Bursa’da gerçekleşen bu yapımın özellikle Orta Asya olamk üzere  tüm dünyada ses getirmesi bekleniyor.

Yolunuz Açık Olsun

Bizler de ManşetX ailesi olarak Bursa'da yeni başlıcak olan DEMİRDAĞ dizi yapımcısı Hasan ALİ Aksoy ve Yönetmen Abbas Karatekin'e çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileriz.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.