Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

Bursa'da fabrikada yangın! Patlama meydana geldi

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi, Doğanköy Mahallesi, Cumhuriyet Sokak'ta bulunan mobilya fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın üretim bölümünde bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü. Durumu fark eden işçiler fabrikayı tahliye ederken durum itfaiyeye bildirildi.

PATLAMA ANI KAMERADA

Fabrikada bulunan ahşabın tutuşmasıyla alevler diğer bölümlere de sıçrarken meydana gelen patlama korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 5 itfaiye aracı ile 15 itfaiye personelinin müdahale ettiği yangın 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.



Öte yandan, patlama anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22