Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Bursa'da Gölecik Barajında çalışmalar sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, önceki dönem Milletvekili Önder Matlı, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ve DSİ Bölge Müdürü Murat Şayan ile birlikte,Gölecik Barajında devam eden çalışmaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Karacabey şanslı dönemini yaşıyor

Kent protokolü çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler aldıktan sonra, Belediye Başkanı Ali Özkan açıklamalarda bulundu.

Özkan, yatırımlar açısından bakıldığında nüfusa göre yatırımlarda Türkiye'nin en fazla yatırım alan ilçesinin Karacabey olduğunu her fırsatta dile getirdiklerini ifade ederek, "Hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarıyla beraber Karacabey gerçekten çok şanslı bir dönem yaşıyor. Gölecik Barajı bilindiği üzere Karacabeylilerin uzun yıllardır hayali olan bir proje. Burası hem tarımsal sulama noktasında bölgemize katkı sağlayacak hem de memba suyu kalitesinde bir içme suyunu Karacabeylilerle buluşturacak.Kanalizasyon, yağmur suyu, arıtma tesisleri ve içme suyu hatlarının yenilenmesi, yaz sonuna kadar inşallah bitecek. İçme suyu noktasında da modern, çağdaş bir sisteme kavuşacağız. Bu noktada çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21