Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Bursa'da GSM istasyonları için online hizmet

Küresel olarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle, elektronik ortama taşıdığı hizmetlerine her geçen gün yenisi ekleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, GSM baz istasyonları yer seçimi ve saha dolabı başvurularının online olarak yapılabileceği uygulamayı devreye aldı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen uygulamada kurum yetkilileri yer seçim belgesi, mobil baz istasyonu ve saha dolabı başvurularını yapabiliyor, daha önceki başvurularını izleyebiliyor, ödenmemiş tahakkuklarını görüntüleyebiliyorlar.

E-Belediye uygulaması ile entegre olarak çalışan modül daha önce evrak getirerek fiziksel şekilde yapılan başvuruların internet üzerinden yapılabilmesini sağlıyor.

Bu hizmet ile özellikle pandemi döneminde fiziksel teması azaltmak ve başvuru süreci kolaylaştırmakla birlikte hizmet kalitesinin artması amaçlanıyor. Uygulama zaman içerisinde farklı hizmetleri de içine alacak şekilde geliştirilmeye devam edecektir.

Anahtar Kelimeler:
BursaGsmOnline
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21