Öne Çıkanlar Hamilelik Festival GÜRSU Akbaş BUSİAD
banner13

Bursa'da hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre Bursa'da bugün sisli ve yağışsız olacak.

Termometreler en yüksek 16 dereceyi görürken, nem oranı ise yüzde 74'lere kadar çıkacak...

Yarın sıcaklık düşüyor...

En yüksek 14 dereceyi göreceğiz. Sağanak yağışlı bir pazar olacak. 

Bursa yeni haftaya da yağmurla başlıyor.

Pazartesi sıcaklık 15 derece, yer yer hafif yağmur beklentisi var.

Salı sıcaklık artacak. En yüksek 17 dereceyi göreceğiz. Nem ise yüzde 74'lerde olacak.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Balıkesir'in batısı, gece saatlerinden sonra İstanbul'un batısı ile Antalya'nın batı kıyılarının aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde, yer yer kuvvetli olmak üzere, buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaHava Durumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.