Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

Bursa'da hafta sonu hava nasıl olacak?

ursa'da hafta içinin son iş gününde sabah saatlerinden itibaren yoğun sisli hava etkisini öğle saatlerine kadar gösteriyor. Öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu hava akşam saatlerine doğru yerini parçalı bulutlulara bırakıyor. Gün içerisinde sıcaklık ise en yüksek 12 derece olarak ölçülüyor.

Meteoroloji tarafından dün tapılan tahminlere göre bugün beklenen hafif sağanak bugün geçerliliği yitirdi. Bursa'da gün içerisinde herhangi bir yağış beklenmiyor.

HAFTA SONU SİSLİ VE BULUTLU

Meteorolojiden alınan Bursa verilerine göre hafta sonunda da herhangi bir yağış beklenmezken, sisli ve bulutlu hava şehre 2 gün boyunca hakim olacak.

Termometreler ise 11-12 derece civarında bir sıcaklık gösterirken, kentte yeni haftada da benzer bir hava tahmini yaşanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.