Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

BURSA'DA İKİNCİ DÖNEM İLK DERS ZİLİ ÇALDI

İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Orhan Kara İlkokulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. İlkokul öğrencileriyle bir süre sohbet eden Serkan Gür, eğitim öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilere başarılar diledi ve öğrencilere kitap hediye etti. Okulun ana sınıflarını da ziyaret eden Serkan Gür, minik öğrencilerle birlikte sınıf içi etkinliğine katıldı.

Orhan Kara İlkokulu ziyaretinin ardından Mithatpaşa Ortaokuluna geçen Serkan Gür, öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu. Bahçede öğrencilerle birlikte beden eğitimi dersine katılan Gür, sınıflarında yabancı dil dersi işleyen öğrencilerle birlikte derse katıldı. Öğrencilere kitap hediye eden Gür, okulun öğretmenleriyle de bir araya geldi. Serkan Gür, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.