Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol Tarihi gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz

Bursa'da kaçak yapılarla ilgili mücadele toplantısı yapıldı

Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yakup Canbolat’ın yanı sıra İlçe kaymakamları, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilçe belediye Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, ilgili kurum müdürleri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Kaçak yapılaşma ile mücadele için bir araya gelinen toplantıda, Vali Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı birer konuşma yaptı.

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Feridun Tarım  tarafından yapılan sunumun ardıdan, katılımcılarla konu ile ilgili görüş alış verişinde bulunulması ve mücadele konusunda alınacak önlemler ve atılacak adımların masaya yatırılması ile toplantı son buldu.

Anahtar Kelimeler:
BursaVALİKaçakHaberYapı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.