banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

Bursa'da kan bağış kapsamında destek sürüyor

24 ve 25 Eylül tarihlerinde Vişne Caddesi'nde gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey, Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile BEKSİAD üyeleri katılarak tam destek verdi.  "Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası" kapsamında BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ile Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey de Vişne Caddesi'nde hazırlanan otobüste kan verdi. 2 gün süren kampanyada 115 ünite kan ve 36 ünite kök hücre toplandı. 

"Kan vererek hayat kurtarabiliriz"

Katılımın yoğun olduğunu belirten ve kan vermenin hayat kurtardığını hatırlatan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Kızılay'ın çalışmalarına destek vermekten geri durmayacaklarının altını çizdi. Yapılan Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası'nın vatandaşlar için umut olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, "Kan bağış kampanyasının ilkini yaklaşık sekiz ay önce yapmıştık, sektör paydaşlarımız ve üyelerimiz katılım sağlamıştı. Bu konuda sektörümüz ve üyelerimiz hassas. Kan üretilemeyen ve alternatifi olmayan bir şey fakat insan vücudu bolca üretiyor. Biz sağlıklı insanlar kan vererek sağlığını kaybeden insanların sağlığına kavuşmasına vesile olabiliyoruz. Kan vermenin de sağlığa faydası olduğuna dair doktorlarımızın açıklamaları mevcut. Kan vermekten kaçmamak lazım" dedi.

"BEKSİAD değerli bir kurum"

BEKSİAD'ın çok değerli bir kurum olduğunu çalışmalarına hep destek verdiklerinin altını çizen Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey de, "BEKSİAD bizim için çok değerli bir kurum geçen sene de beraber etkinliklere imza atmıştık. Maddi ve manevi desteklerini hep yanımızda hissediyoruz. Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21