Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Bursa'da Kaymakam Özçakıcı'dan Başkan Aydın'a iadeyi ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Orhangazi atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı makamında ağırlarken, sizlerle uyum içerisinde ilçemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Orhangazi halkının yaşam kalitesini daha da artırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aydın, İlçemize tekrardan hoşgeldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

Kaymakam Özçakıcı yaptığı ziyarette Başkan Aydın'dan ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Belediyenin çalışmaları ve projeleri konusunda Aydın'dan bilgi alan Özçakıcı ise görev süreci boyunca Orhangazi'ye ve halkına yakışan hizmetler sunmak için çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretten dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederken, Kaymakam Özçakıcı 'ya teşekkür etti. İlçemizdeki sorunların çözümü ve ilçemize yeni projeler kazandırma noktasında Kaymakam Özçakıcı ile ortak çalışmalara imza atacaklarını söyledi. İnşallah Kaymakamımızla beraber ilçemizi tanıtım noktasında daha da geliştirecek hizmetlerle buluşturacağız" dedi.

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ı iadeyi ziyaretleri sırasında Orhangazi Belediye Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.