Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Bursa'da Mesleki Çalışma Dönemi başladı

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, mesleki çalışmaların ilk gününde öğretmenleri okullarında ziyaret etti. İlk olarak Sadi Etkeser İlkokulu'ndaki çalışmalara katılan Dülger, öğretmenlerin yeni eğitim öğretim mesleki çalışma döneminin sağlıklı ve verimli bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Dülger, "Salgın hastalıkla mücadele döneminde okullarından ayrı kalan çocuklarımıza gerek uzaktan eğitim gerek de psikolojik destek noktasında her zaman destek olan ve öğrencileriyle iletişimini hiç koparmayan tüm öğretmen ve idarecilerimize özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Okullarımızın yüz yüze eğitime ara verdikleri günden bugüne kadar geçen süreçte hayat kontrollü bir şekilde normale dönmeye başladı. Uzmanların, 'yeni normal' olarak tanımladığı bu dönemde bizlerde okullarımızı sosyal mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımızın aldığı kararla 21 Eylül'de okullarımızın tekrar açılmasını bekliyoruz. Bizlere de bu süreçte düşen şey görevimizi en iyi şekilde yapmak. Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda aşamalı ve seyreltilmiş şekilde açılması planlanan okullarımıza çocuklarımızı adapte edebilmek ve bu süreci en iyi şekilde yönetebilmek üzere desteklerinizi bekliyorum. Yeni eğitim yılının herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Sadi Etkeser İlkokulu'na yapmış olduğu ziyaretin ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un eğitim ve öğretimin niteliğini geliştirmek ve verimliliğini artırmak üzere yapılacak mesleki çalışmalar kapsamında EBA üzerinden öğretmenlere yönelik yaptığı açılış konuşmasını dinlemek üzere Çamlıca Anadolu Lisesi'ne geçti. Öğretmenlerle sohbet eden Dülger, okulda sosyal mesafe kurallarına yönelik yapılan çalışmaları inceledi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının Covid-19 koruma tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen mesleki çalışmalar, eğitimlere katılan tüm yönetici, öğretmen ve personelin ateş ölçümleri yapılarak, sosyal mesafe kuralına uygun olarak maske ve dezenfektan kullanılarak gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.