banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Bursa'da mobil saha ekibi kar kış dinlemedi

"Biz geldik, hizmet evinizde" sloganı ile ev ev kapı kapı gezen mobil saha ekibi, İlçede kendini hissettiren kar ve soğuk havaya rağmen onlarca kilometrelik yolları aştı, gönülleri yaparak kar engelini eritti.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın selamını götüren mobil saha ekipleri, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların kapısına giderek talep ve önerilerini aldı.

Hizmette güler yüz ve her saniye vatandaşın yanında olan bir anlayışı benimsediklerini söyleyen Başkan Kanar, "Yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak isteklerini sorduk" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, gönüllerin buluşmasına ne kar nede buzun engel olamadığını vurgulayarak "Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve öneriler imkanlar doğrultusunda gerçekleştirilmeye devam ediyor, devam edecek.  Bütün kadrolarımızla Mustafakemalpaşa'da hizmet ağını ilmek ilmek örüyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BursaMobilSaha
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21