Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Bursa'da Mudanya Belediyesi'nin personel alım ilanına rekor başvuru

Mudanya Belediyesi MUDBEL A.Ş.'ye işçi alımı ilanı yayımlarken, başvurular tamamlandı. Temizlik personeli, bahçıvan, inşaat, veterinerlik, büro oto yıkama ve bakım işçisi, kaynak ustası, mekanik tesisat ustası, ekskavatör ve kepçe operatörü, şoför, kurye, teknik personel, arşiv görevlisi, hasta ve yaşlı bakım elemanı, ziraat mühendisi, fizyoterapist, psikolog, diyetisyen, kurs eğitmeni, harita teknisyeni, harita mühendisi, inşaat mühendisi, ziraat mühendisi, iç mimar, mimar, peyzaj mimarı ve geri dönüşüm personeli olmak üzere 150 işçi alımı yapılacağı duyurulurken, ilana 3 günde 2000'in üzerinde başvuru geldi.

Türkiye'de işsizliğin artık kronik bir sorun olduğunu ve giderek genç tabana doğru yayıldığını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Ülkemizin geldiği nokta ne yazık ki bu. Ekonomi politikalarının vurduğu en önemli kesimlerden birisi ne yazık ki gençlerimiz. Belki de en güzel yaşlarını yaşayan gençlerimiz, İŞKUR kapılarında perişan oluyor. Bunların büyük bir kısmını üniversite mezunu gençlerimiz oluşturuyor. Gençlerimiz işsiz, umutsuz ve geleceğinden kaygılı. Mudanya Belediyesi olarak 9 yılda hayata geçirdiğimiz projelerimizi hizmete açtıkça ilçemizde özellikle genç nüfusa iş olanağı sağlıyor, liyakate önem veriyor, istihdam yaratıyoruz. Tüm çabamız, gençleri işsiz kalmayan bir ilçe olarak anılmak. Yaptığımız çalışmaların karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Biz, Mudanya'da yoksulluğu ve işsizliği sıfırlamak istiyoruz. Daha nice yıllar Mudanyalı hemşehrilerim için birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.