Öne Çıkanlar Kriptoloji Üniversite Zeytinyağı İhsaniye İnce Bakış
banner13

Bursa'da Özhan Market, 'Sıfır Atık' belgesi alan ilk yerel market oldu

Bursa'da bulunan 47 mağaza ve merkez deponun dahil olduğu sertifikalandırılma süreci kapsamında, atıkların yönetilmesi ve ayrıştırılıp geri kazanılması için çalışmalar yapılarak 'Sıfır Atıkbelgesi için gerekli süreç tamamlandı. Her mağaza için ayrı ayrı belge alındı.

Mağazalar Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, 'Sıfır Atık' bilincinin kazandırılması için personelimize yönelik geri dönüşüm ve yeniden kullanım konusunda farkındalık eğitimleri verildi. Mağazalara ve ortak alanlara atıkların farklı şekilde ayrıştırılmasına olanak sağlayan geri dönüşüm kutuları yerleştirdik ve bunların kullanımını teşvik ediyoruz. İç denetimlerimizle tüm bunların kontrolünü sağlayacağız. Geleceğimiz için geri dönüşümün öneminin farkındayız. Çevreye duyarlı bir marka olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.' dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaÖzhanSıfır Atık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.