Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Bursa'da servis aracı kaza yaptı: 2 ölü, 17 yaralı

Elde edilen bilgiye göre trafik kazası saat 08:00 sularında Mudanya yolu üzerinde İhsaniye Metro İstasyonu yanında meydana geldi. İddia edilen ifadelere göre 60 yaşındaki Ferhat Erol'un idaresindeki 16 S 1821 plakalı servis aracı seyir halindeyken aniden kontrolden çıktı. Yolun kenarına savrulan araç sert bir şekilde çarptığı elektrik direği sayesinde durdu. Şiddetli çarpışma sonucu kullanılamaz hale gelen aracın içinde şöför Ferhat Erol ve 47 yaşındaki Ayşin Güler 2 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı.

Kaza sonucu olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve salık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleye olay yerinde yaparken sıkışan işçileri itfaiye ekipleri çıkarttı. Yaralılar ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitene kaldırıldı. Polis ekipleri kaza sonucu trafiği kapanan yolu kısmen açarken çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21