Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Bursa'da siyasi kulislerde Recep Altepe iddiası!

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kitlenmiş durumda. Bursa'da hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı partilerinde aday adaylığı süreçleri sürerken, siyasi kulisler de hareketli. Bursa'da siyasi kulislerde en çok konuşulan isimlerin başında ise Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe geliyor. Altepe'nin 14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilerek, ''AK Parti'nin vefa borcunu'' ödeyeceği konuşuluyor.

Bursada Bugün yazarı Atilla Sağım bugünkü yazısında Recep Altepe ile ilgili çok önemli satırları kaleme aldı. İşte o yazıdan satır başları;

Bursa siyasetine iz bırakmış politikacı sayısı iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdır. İşte Bursa siyasetinin kulislerinde gözler bu isimlerin üzerine çevrilmiş durumda. Recep Altepe Büyükşehir Belediye Başkanlığının ikinci döneminde 2017 yılında liderinin tavsiyesi üzerine görevinden istifa etmişti. Bu karar parti tabanında çok konuşuldu tartışıldı ama aleni fikrini beyan eden olmazken kararın yanlış olduğuna dair fısıltı gazetesinde herkes hem fikir oldu diyebiliriz.

Bursa kulislerinde Ak Parti liderinin dava arkadaşlarına karşı vefalı olacağı ve Recep Altepe'yi vekil adayı göstererek gönlünü alacağı konuşuluyor doğal olarak, sonuçta Recep Altepe seçilmiş olmasına rağmen liderini dinledi istifasını sundu ve partisinden ayrılmadı.

Fakat siyasette zamanın bir önemi yok önemli olan gücü elinde tutmak olduğu için Altepe'nin istifa ettiği 2017 yılından günümüze kadar köprünün altından çok sular aktı. Ne Erdoğan 2017 yılının Erdoğan'ı ne Ak Parti. Partinin tüzüğünü yazanlar dahi partide kalmadı.

Yirmi yıllık iktidar Ak Partiyi oldukça yıprattı hele son deprem sonrası yaşananlar 14 Mayıs seçimlerini düşündürdü Ak Parti açısından. Recep Altepe aday adayı olacak mı?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.