Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

Bursa'da tarihi yalı eğitime hazırlanıyor

Yeni neslin daha donanımlı bireyler olarak yetişmesi hedefiyle, lise ve üniversiteye hazırlık kursları, üniversite öğrencileri için gençlik merkezleri, gençleri kitap ve rahat bir çalışma ortamıyla buluşturan millet kıraathaneleri gibi projelere önem veren Büyükşehir Belediyesi, Ana Kucağı Eğitim Merkezleri halkasına Gemlik Ana Kucağını da ekliyor.

Ana Kucağı ağının tüm kenti saracak şekilde genişlemesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de ayrıcalıklı mekanları Ana Kucağı’na dönüştürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Gemlik İlçesi’nde de 2017 yılında restore edilerek, ilk günkü orijinal görüntüsü ile gençlik merkezine dönüştürülen tarihi Yalı Konak, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte Ana Kucağı olarak miniklere hizmet verecek.

Tarihi konakta 6 eğitim sınıfı, 2 etkinlik sınıfı ve 2 yemekhane oluşturulurken gerekli tadilat çalışmaları tamamlandı. Sınıfların tefrişat çalışmaları da hızla devam ederken, bir taraftan da öğrenci kayıtları hızla devam ediyor. Tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte eğitimlere ikinci dönemle birlikte başlanması hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaGEMLİK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.