Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Bursa'da termal kameralı İHA ile yaban hayatı envanteri çıkarıldı

Müdürlükten yapılan açıklamadaBursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ekrem Terzioğlu koordinasyonunda gerçekleştirilen envanter çalışmasına, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Orman Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ebubekir Gündoğdu ve Doç. Dr. Ali İhsan Kadıoğulları ile teknik personelin katılım sağladığı bildirildi.

Güncel teknolojinin yaban hayatı envanterine entegre edildiği belirtilen açıklamada, bu çalışmanın müdürlüğün sorumluluk sahasında bulunan diğer illerde ve ülkenin doğal hayatına yönelik yapılacak çalışmalarda daha da yaygınlaşarak sürdürüleceği duyuruldu.

Açıklamada, envanter çalışmasında kullanılan İHA'nın üzerine 30 optik ve 6 dijital zoom özellikli kamera ile 640x512 çözünürlüğünde termal kamera monte edildiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.