Öne Çıkanlar Hamilelik Ali OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

Bursa'da TOKİ Yönetimi protesto edildi

EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Bursa'da Bugünün özel haberine göre, TOKİ'nin Emlak Yönetimine karşı ayaklananlar şu ifadeleri kullandı:

"Burası emekli Toki, hepimiz emekliyiz aldığımız maaş belli. 140 lira aidat veriyoruz, 1200 hane var. Verdiğimiz paranın karşılığında hizmet alsak sesimiz çıkmaz ama hizmet alamadığımız gibi türlü yollarla dolandırılıyoruz" diyen site sakinleri, yönetimin kendilerine hiçbir hizmet vermediğini, şu sözlerle ifade etti: "Burası Emekli Toki, hepimiz emekliyiz aldığımız maaş belli. 140 lira aidat veriyoruz, 1200 hane var. Verdiğimiz paranın karşılığında hizmet alsak sesimiz çıkmaz ama hizmet alamadığımız gibi türlü yollarla dolandırılıyoruz."

"EMLAK YÖNETİM'DEN MEMNUN DEĞİLİZ"

Emekli Toki 1201 Konutları Sakinleri, yönetimin önünde yaptıkları basın açıklamasında, "İki yılı aşkın süredir Balkan 1201 Emekli Toki Konutları'nda yaklaşık 3 bin kişi ikamet etmekteyiz. Böylesine anlamlı bir projede yer almaktan onur ve gurur duyan bizler ne yazık ki evlerimize taşınmış olduğumuz günden bugüne kadar, site yönetimimizi gerçekleştiren EMLAK YÖNETİM isimli profesyonel yönetim firmasından hiçbir şekilde sağlıklı bir hizmet alamadık. Yeri geldi şikayetlerimizi ilgili mercilere taşıdık, yeri geldi hizmet kalitesini artırmaları umuduyla site yönetimi ile bizzat irtibata geçtik. Ancak yaşlıyız diye tarafımıza bir şey bilmez, bir şeyden anlamaz mantığı ile yaklaşıldı. Boş vaatlerle yine elimiz boş döndük" diyerek yönetimden yakındı. 

Kaynak: Bursada Bugün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.