banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

​BURSA'DAN 4 LİSE FİNALDE!

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması’nda finale kalan okullar belli oldu.

Bursa adına İstanbul'da gerçekleşen elemelerde sahne alan Özel Takev Anadolu ve Fen Lisesi ile yarışmaya ortak grup kurarak katılan Özel Bornova Okyanus Anadolu Lisesi & Özel Mavi Şehir Okyanus Anadolu LisesBursa Anadolu Kız Lisesi Carlos Santana'dan Smooth, Özlüce Anadolu Lisesi Joe Cocker'dan Unchain My Heart, yarışmaya ortak grup kurarak katılan Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi&Nilüfer Sınav Temel Lisesi ise Lara Fabian'dan Adagio şarkısıyla, 27 Nisan'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem jürinin karşısına çıkacak. Bursalı öğrenciler finalde İstanbul, Ankara, Sakarya, Antalya, İzmir, Trabzon ve Aydın'dan gelen 25 okulla büyük ödüllerin sahibi olmak için yarışacak.

Elemelerinde Türkiye’nin dört bir yanından olmak üzere 55 ilden 636 okulun rekor katılım ile yarıştığı bu senede ön jüri tarafından belirlenen 25 liseye, fizy uygulaması üzerinden yapılacak oylama sonucu 6 grup daha katılacak.

54 ildeki 636 okul arasından 8 ilden 25 grubun finale kalmasının ardından, büyük rekabete imza atan 636 lisenin müzik grupları için daha her şey bitmedi. 3 eleme merkezinden 2, toplamda 6 grubun büyük finalde sahneye çıkma şansı sürüyor.

636 Lisenin Müzik Grubu fizy’deki Oylamada Destek Bekliyor

636 liseden genç müzisyenler, fizy uygulaması üzerinden 24 Nisan’a kadar sürecek oylama sonucu, 27 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki sürprizlerle dolu büyük finale kalmak ve muhteşem jürinin karşısına çıkmak için destek bekliyor.

fizy’de yer alan eleme performanslarından en çok beğenilen ve oylanan 6 grup, finale katılmaya hak kazanarak, dev finalde büyük ödüller için yarışacak. 24 Nisan’a kadar devam edecek oylama sonucunda her eleme şehrinden 2 grup, toplam 3 eleme merkezinden 6 grup adını finale yazdıracak. 636 lisenin müzik grupları da bu 6 grup içine girmek adına destek beklemeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21