Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nda görev değişimi

2017 yılından bu yana BEBKA Genel Sekreterliği görevini sürdüren İsmail Gerim'in yerine atanan Doç.Dr. Muhammed Zeki Durak yapılan devir teslimin ardından görevi devraldı.

BEBKA'nın Bursa'daki merkezinde görevine başlayan BEBKA Genel Sekreteri Doç.Dr. Durak, "Öncelikle bizleri bu önemli göreve layık gören Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'a teşekkür ediyorum. Ülkemizde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız bünyesinde 26 kalkınma ajansımız bulunuyor. Bu ajanslarımızın hepsi birbirinden başarılı projelerin hayata geçmesini sağladı. BEBKA da BursaEskişehir ve Bilecik illerimiz ile ilçelerimizde birçok önemli projeye imza atmıştır. Bugün itibari ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'den görevi devralmış bulunuyoruz. Kendilerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ekibimizle birlikte kendilerinden aldığımız başarılı kurumu daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

BEBKA Genel Sekreterliği görevini devreden İsmail Gerim ise, "Kariyeri ile kendini ispat etmiş olan BEBKA Genel Sekreterimiz Doç.Dr. Muhammed Zeki Durak ile BEBKA'nın daha ileriye gideceğinden hiç şüphem yok. Kendilerine yeni görevinde başarılar diler, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
GörevBEBKADeğişim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21