Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Bursa Gemlik Mobil Kent Rehberi yayında

Gemlik Belediyesi son olarak "Mobil Gemlik Kent Rehberiuygulaması ile ilçede eksikliği hissedilen diğer bir uygulamayı da hizmete başlattı. Play Store ve AppStore'dan erişilebilen uygulamayı telefon ve tabletlerine kuracak Gemlikliler, ilçenin uydu görüntülerine, plan notlarına, parsel numaralarına, yapı ve kapı numaralarına, yol ve mahalle sınırlarına, kıyı kenar çizgisi notlarına, tespitli köy alanlarına, imar uygulama alanlarına, okul ve eczane gibi önemli noktalara, parklara ve çeşitli müdürlüklerin çalışmalarına erişebilecekler.

"Tüm Gemlikliler telefonlarına indirmeli"

Tüm Gemliklilerin Gemlik Mobil Kent Rehberi'ni telefonlarına indirmesini isteyen Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan "ilçemize yakışan ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan bir uygulamayı yayına verdiğimiz için mutluyuz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bu uygulama ile hemşerilerimiz imar uygulamalarının yanında nöbetçi eczaneler, okul ve parklar, müdürlüklerimizin çalışmaları hakkında da bilgi sahibi olacaklar" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaGEMLİKKent Rehberi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.